Päävalikko

Oskari Järvelin

Sites – Verkkosivut ja tietoturva

Maailman paras sisällönhallintajärjestelmä on ilmainen ja sen lähdekoodi avoin. WordPress vapahtaa sinut toimittajaloukusta, sillä osaavia kehittäjiä löytyy jokaiseen niemeen, notkoon ja budjetiin. Sites-palveluni erottuvat laadullaan taatusti.

Sites

Ylläpidon hinnat vaihtelevat laajasti, mutta valikoimistani löytyy jokaisen tarpeisiin ja lompakkoon sopivat vaihtoehdot. Halvimmillaan WordPress-ylläpidon domainilla saat hintaan 40€/vuosi ja kalleimmillaan 45€/kk.

Erittäin vaativiin projekteihin pystyn tarjoamaan myös todellisen resurssien kulutuksen mukaan laskuttavaa ylläpitoa, jossa luottokorttisi kate loppuu reilusti ennen resurssien loppumista.

Pystyn tekemään verkkosivustoja muita yhtä laadukkaita tekijöitä halvemmalla. Hintani salaisuus on julkinen: oikea työkalupakki, tehokkaat prosessit sekä automatisointi. Lisäksi yksin kotoa työskentelevänä olen vapaa työntekijä-, toimitila- ja laitteistokustannuksista.

Kun työtunteja tarvitaan vähemmän kulujen pysyessä minimissä, pystyn tekemään sivustoja halvalla saaden silti hyvän korvauksen työstäni, hoitamaan velvollisuuteni ja kehittämään omaa toimintaani.

Sites-hinnat

Huoleton ylläpito: 20€ / kuukausi Lisätietoa...

Tehorakennus, yleinen työtunti: 35€ / tunti Lisätietoa...

247-rakennus, kiireinen työtunti: 58€ / tunti Lisätietoa...

WP Tietoturva-auditointi: 100€ / sivusto Lisätietoa...

WP Käyttökokemus-auditointi: 300€ / sivusto Lisätietoa...

WP Kehitys-sopimus: 480€ / vuosi Lisätietoa...

Portfoliotyöt Lisätietoa...

Hinnat sis. ALV 24%

Tekemiäni sivustoja

Portfolio*-sivustot:

Vanhemmat 2012 – 2014 tehdyt sivut

Portfolio-sivustot on tehty erityisellä rakkaudella ja innolla. Sivuille on rakennettu kokeellisia ominaisuuksia, jotka asiakas on saanut käyttöönsä osallistuttuaan niiden kehittämiseen.