Sites

Omaan vahvan kokemuksen ja palavan halun kehittyä digitaalisten palveluiden tunnustetuksi ja tunnistetuksi moniosaajaksi.

Olipa projektisi ja tarpeesi millainen tahansa, tarjoan vankkaa Oululaista osaamista hyvin reiluun hintaan digitaalisten palveluiden ja verkkosivustojen parissa.

UUDET SIVUSTOT

Tarvitsetko verkkosivuston tai -palvelun? Tarjoan kokonaisvaltaista osaamista uusien sivustojen suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvittaessa yhden laskun palveluna.

OLEMASSA OLEVAT SIVUSTOT

Kaipaako Teidän palvelunne uudistusta, optimointia, modernisointia, tietoturvaa tai ilmeenkohotusta vai loppuiko oma osaaminen sivuston tai verkkokaupan kanssa kesken?

WORDPRESS-LISÄOSAT JA -TEEMAT

Juuri Teidän tarpeisiinne räätälöidyt ja optimoidut toiminnallisuudet tai näyttävät ulkoasut auttavat erottumaan kilpailijoista!
 Tarjoan lisäosat ja teemat rakkaudella.

ALIHANKINTA JA URAKOINTI

Onko Teillä ajoittain enemmän töitä kuin ehditte itse tehdä? Tarjoan digitaalisten palveluiden osaamistani myös alihankintana tai urakointina reilulla hinnoittelulla.

Minkälaista palvelua tarvitset?

YHDEN LASKUN PALVELU

Verkkopalveluiden huolettomin palvelumalli, jossa kaikki hoituu minun kauttani yhdellä laskulla vuodessa. Hoidan kaiken asiakkaan puolesta webhotelleista domaineihin ja tietoturvan ylläpitoon.

TUTUSTU

TÄYDEN HALLINNAN PALVELU

Verkkopalveluiden hajoitettu malli, jossa asiakas huolehtii kaikkien kolmanten osapuolten palveluiden tilaamisesta ja ylläpitämisestä. Webhotelli, domain ja kaikki muut palvelut ovat asiakkaan nimissä.

TUTUSTU

TOIMINNALLISUUDET

Kun tietää mitä sivusto, palvelu tai verkkokauppa tarvitsee, parhaan hinta-hupi-suhteen saa tilaamalla minulta vain ja ainoastaan tarvitun, olipa se sitten teema, lisäosa tai tietoturvaparannus.

TUTUSTU

KONSULTOINTI

Kun kaipaa ammattilaisen apua liittyen parhaan palveluntarjoajan valintaan tai tarvitsemanne palvelun kilpailuttamisen ja tilaamiseen, tarjoan ammattitaitoani ja kokemustani tueksi.

TUTUSTU

Portfolio

Juha Hiltunen

2018

Matias Keskitalo

2018

Jack Charter

2018

Kaneli-sheltti

2017

Marja ’Maikki’ Pisilä

2017

Lapin Partiolaiset ry

2017

Napapiirin Tytöt ry

2016

Limingan Kalastajaseura

2013

Nuorisonurkka / Limingan seurakunta

2012

Hinnoittelu

Vaikka tarkkaa hintaa sivustolle on monesti mahdotonta sanoa tutustumatta sivuston tarkoitukseen ja tarpeisiin, edes ”perussivuille”, pyrin olemaan läpinäkyvä sen suhteen miten hinnoitteluni projekteille ja työlleni muodostuu.

1

SIVUSTON YLLÄPITO

Sivuston ylläpidon hinta muodostuu webhotellista ja webhotelliin ohjaavasta sivuston osoitteesta eli domainista. Lisäksi ylläpito vaatii säännöllistä päivittämistä tietoturvan ylläpitämiseksi.

2

ULKOPUOLELTA OSTETUT LISÄPALVELUT

Monesti on tarpeellista ostaa omien alojensa ammattilaisilta promokuvia, logoja ja muita käyttökokemusta parantavia ja yritysilmettä kohottavia graafisia materiaaleja.

3

SIVUSTOON KÄYTETTY TYÖAIKA

Laskun suurin osuus on aina itse sivustoon ja sen kehitykseen käytetty työaika. Työaika riippuu aina projektista ja asiakkaan roolista projektissa. Työajan hinta riippuu työn kiireellisyydestä.

Työajan hinnoittelu

Tekemäni työajan hinnoittelen sen mukaan, tuleeko työ tehdä välittömästi vai yhdessä ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

Työtunti

36€ / h

  • Tehdään aikataulun mukaan
  • Prioriteetti sovittu aikataulu
247-TYÖTUNTI

54€ / h

  • Tehdään välittömästi
  • Prioriteetti ennen muita töitä