Sites – Kotisivupalvelut WordPressille

Oskari Järvelin Sites -nimi yhdistää kaikkia tekemiäni webpohjaisia sovelluksia, jotka eivät suoraan liity opintoihini Oulun yliopiston Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa.

Hinta

Huoleton ylläpito 10€ / kk, huoleton ylläpito sisältää:

Rakennus 700€ / Slotti, slotti sisältää:

Kaikki hinnat sis. ALV 24%.

Tekemiäni sivustoja

Kesto

Slotti, n. 14vrk

Vaatii kotisivuja valmistelevan asiakirjan palauttamisen ennen slotin alkamista.

Varaa Slotti

expressSlotti, jopa alle 24h

Kaikki kotisivuihin tarvittava data kerätään puhelimitse tilauksen yhteydessä.

Varaa expressSlotti

Huoleton ylläpito

Tuotan ylläpitopalveluja rakkaudesta lajiin ja rakastan jokaista tekemääni sivustoa kuten omaa sivustoani. Hellässä huomassani sivustosi saa kasvaa ja elää hyvässä hoidossa.

Säännöllisen varmuuskopioinnin ja päivittämisen unohtaminen aiheuttaa aina tietoturva-aukon ja vakavan vaaran maailman suosituimmassa ja näin myös hyökätyimmässä blogialustassa.

Olen luonut InfiniteWP:n, UpdraftPlus:n ja Wordfence:n ympärille keskitetyn Huoleton ylläpito -palvelun. Palvelu on tehokas työkalu automaattiseen varmuuskopiointiin, päivittämiseen ja toiminnan valvomiseen. Voin yhdellä napilla päivitää kaikki sivustojeni, ja saan välittömästi ilmoituksen vaaaroista ja torjutuista hyökkäyksistä.

Seuraan aktiivisesti myös WP-yhteisöä, Viestintävirastoa ja kaikkia kolmannen osapuolen kehittäjiä käyttämieni tuotteiden osalta ilmenevien puutteiden ja tietoturva-aukkojen varalta. Vaarat torjun ja estän sivultostasi ennen kuin ehdit edes vaaraa tajuta.

Mitä tämä lysti maksaa? 10/kk. Hinta sisältää myös webhotellin, domainin ja 24% ALV:in.

Sites slotit

Sites -kotisivupalvelut ovat päätoimiselle opiskelijalle lisäelantoa, ja kotisivuja teen muulta työltä jäljelle jäävällä ajalla. Viime aikoina kotisivujen kysyntä on räjähtänyt käsiin, joten olen päättänyt jakaa opiskelusta jäljelle jäävän ajan Slotteihin, joista yksi slotti sisältää noin 50 työtuntia.

Yksi slotti riittää keskimäärin normaalin kotisivun tekemiseen. Isommat sivustokokonaisuudet ja erikoisemmat käsityönä koodatut palvelut saattavat tarvita kaksi tai jopa useammankin slotin, mutta näistä sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Slottilukkarini tiedän aina parille seuraavalle kuukaudelle. Seuraavan slotin aloitan aina mahdollisimman pian edellisen sivuston valmistuessa, joten slotit saattavat alkaa hieman suunniteltua aiemmin. Varatessasi slotin, saat valmistelevan asiakirjan täytettäväksesi. Asiakirja tulee palauttaa hyvissä ajoin ennen slotin suunniteltua alkamista.