Sites

Oskari Järvelin Sites -nimi yhdistää kaikkia tekemiäni verkkosivuja ja webpohjaisia sovelluksia, jotka eivät suoraan liity opintoihini.

Asiakasrekisteri, hallintalomake ja rekisteriseloste löytyy täältä:

Hinta

Huoleton ylläpito 10€ / kk, huoleton ylläpito sisältää:

Rakennus 700€ / Slotti, slotti sisältää:

Kaikki hinnat sis. ALV 24%.

Tekemiäni sivustoja

Portfolio*-sivustot:

Vanhemmat 2012 – 2014 tehdyt sivut

Portfolio-sivustot on tehty erityisellä rakkaudella ja innolla. Sivuille on rakennettu kokeellisia ominaisuuksia, jotka asiakas on saanut käyttöönsä osallistuttuaan niiden kehittämiseen.

Kesto

Keskimäärin slotti eli yhden sivuston työstäminen prosessoidusti kestää 14 vuorokautta. Prosessin voi tarvittaessa kiihdyttää nopeimmillaan alle 48 tuntiin.

Huoleton ylläpito

Ylläpidän sivustoja rakkaudesta lajiin ja rakastan jokaista tekemääni sivustoa kuten omaani. Hellässä huomassani sivustosi saa kasvaa ja elää hyvässä hoidossa.

Maailman suosituimman ja näin myös hyökätyimmän blogialustan saa nopeasti saatettua vaaraan unohtamalla säännöllisen päivittämisen ja varmuuskopioinnin.

Olen rakentanut käsityönä vuosien kokemuksen pohjalta Huoleton ylläpito -palvelun, jonka kulmakivinä on alansa johtavat työkalut (ManageWP, UpdraftPlus, Wordfence) ja parhaat käytännöt.

Näin syntyy tehokas työkalu automaattiseen varmuuskopiointiin, päivittämiseen ja toiminnan valvomiseen. Voin yhdellä napilla päivitää kaikki sivustoni, ja pystyn reaaliajassa seuraamaan sivustojen tilaa.

Seuraan aktiivisesti WP-yhteisöä, Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskusta ja kaikkien käyttämieni kolmannen osapuolen tuotteiden kehittäjiä. Näin saan tiedon tietoturva-aukoista ensimmäisten joukossa, ja ehdin suojata sinun sivustosi ennen kuin ehdit edes vaaraa tajuta.

Mitä tämä lysti maksaa? 10/kk. Eikä siinä vielä kaikki. Hinta sisältää myös webhotellin, domainin ja 24% ALV:in.

Sites slotit

Sites -kotisivupalvelut ovat päätoimiselle opiskelijalle lisäelantoa, ja kotisivuja teen muulta työltä jäljelle jäävällä ajalla. Viime aikoina kotisivujen kysyntä on räjähtänyt käsiin, joten olen päättänyt jakaa opiskelusta jäljelle jäävän ajan Slotteihin, joista yksi slotti sisältää noin 50 työtuntia.

Yksi slotti riittää keskimäärin normaalin kotisivun tekemiseen. Isommat sivustokokonaisuudet ja erikoisemmat käsityönä koodatut palvelut saattavat tarvita kaksi tai jopa useammankin slotin, mutta näistä sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Jos kiinnostuit

  1. Ota yhteyttä. Sähköpostitse tai kiireessä soittamalla.
  2. Jätä tietosi asiakasrekisteriini laskutusta varten.
  3. Sovitaan työn ajankohta, ja saat valmistelevan asiakirjan.
  4. Työ alkaa viimeistään sovitusti, ja kestää n. 14 vrk.
  5. Pääset näkemään rakennusisvuston ja osallistumaan kehitykseen.
  6. Kun sivusto on mielestäni valmis, saat laskun työstä.
  7. Sivusto julkaistaan sovitusti tai mahdollisimman pian.
  8. Voit keskittyä omaan tekemiseesi. Sivustosi jää valvontaani.