Sites - Verkkosivut ja tietoturva - Oskari Järvelin

Maailman paras sisällönhallintajärjestelmä on ilmainen ja sen lähdekoodi avoin. WordPress vapahtaa sinut toimittajaloukusta, sillä osaavia kehittäjiä löytyy jokaiseen niemeen, notkoon ja budjetiin. Rakennan ketterästi taatusti laadullaan erottuvia, vahvasti brändättyjä ja persoonallisia WordPress-sivustoja.

sites

Mitä sivusto maksaa?

Verkkosivuston hinta muodostuu kolmesta osasta: 1) Ylläpito, 2) Sivuston osoite, ja 3) Rakentamiseen käytetyt työtunnit.

Suosittelemani ylläpito tapahtuu Helsingissä sijaitsevassa turvallisessa palvelinsalissa Domainhotellin vuokraamassa webhotellissa. Ylläpito maksaa sivuston koosta riippuen 50€, 100€ tai 200€ vuodessa. Suurimmalle osalle halvin 50€ / vuodessa kustantava vaihtoehto riittää hyvin. Hinta sisältää kaikki herkut (mm. sähköpostit, SSL-sertifikaatin, automaattiset varmuuskopiot, puhelintuen) sekä 24% ALV:n.

Webhotelli 1x
50€ / vuosi
25Gt levytilaa
250Gt/kk liikennöintiä
25 Sähköpostitiliä
1 Domain
1x CPU
10 MySQL-tietokantaa
512M RAM-muistia
512M MySQL-tilaa
Webhotelli 2x
100€ / vuosi
50Gt levytilaa
500Gt/kk liikennöintiä
50 Sähköpostitiliä
2 Domainia
2x CPU
25 MySQL-tietokantaa
1024M RAM-muistia
1024M MySQL-tilaa
Webhotelli 4x
200€ / vuosi
100Gt levytilaa
∞Gt/kk liikennöintiä
∞ sähköpostitilejä
4 Domainia
4x CPU
50 MySQL-tietokantaa
2048M RAM-muistia
2048M MySQL-tilaa

Suosittelemani osoite on Viestintäviraston kotimainen .fi-domain, joka kustantaa Domainhotellin välittämänä 9€ / vuosi sis. 24% ALV. Muiden domainien hinnat löydät täältä.

Vuosittaisten maksujen lisäksi itse sivustopohjan asentaminen, toiminnallisuuksien rakentaminen ja näyttävän ulkoasun luominen maksaa kertaluontoisesti tuntihinnalla. Työt ennaltasovitulla aikataululla kustantaa 36€ / tunti, ja kiireelliset työt välittömästi toteutettuna kustantaa 54€ / tunti.

Sivustojen rakennus ennaltasovitusti on tähän mennessä yleensä maksanut keskimäärin 108€ (3h) ja 1296€ (36h) välillä.

Pääsääntöisesti laskutan tekemäni työt Palkkiopalvelun kautta, kun laskutettavaa on kertynyt vähintään 300€. Tähän syynä on laskutuksesta syntyvät sivukulut, joiden takia minun ei ole kannattavaa laskuttaa pieniä summia. Lisäksi erikseen niin toivottaessa voin työskennellä verokortilla.

Sivustoa suunnittellessa saat tarkan arvion vaadittavista työtunneista, ja laskutus tapahtuu vasta kun olet hyväksynyt sivuston valmiiksi kehitysympäristössäni. Palveluillani on siis täysi tyytyväisyystakuu

Kaikki sivustolla esiintyvät hinnat sisältävät 24% ALV:n.

Tekemiäni sivustoja

Portfolio*-sivustot:

Vanhemmat 2012 – 2014 tehdyt sivut

Portfolio-sivustot on tehty erityisellä rakkaudella ja innolla. Osalle sivustoista on rakennettu kokeellisia ominaisuuksia, jotka asiakas on saanut käyttöönsä osallistumalla niiden kehittämiseen.

Haluatko uusimpia ominaisuuksia?

Kaikille ei olemassaolevat ominaisuudet riitä. Jos haluat uniikin ja erottuvat verkkopalvelun, voit saada käyttöön tarpeeseesi rakennettuja ominaisuuksia.

Uusien teknologioiden luominen ja kaupallistaminen osana osaamisportfoliotani kuuluu lähtemättömästi oppimisprosessiini. Uusien ominaisuuksien kehitystyötä et voi kuitenkaan ostaa itsellesi, mutta voit saada ominaisuudet käyttöösi osallistumalla niiden kehitykseen.

Uusimman uuden käyttöön saamiseksi olen asettanut muutaman kriteerin:

  1. Olet joskus ostanut jotain Sites-palveluitani, eli olet tuttu asiakas
  2. Sinulla on tarve uudelle ominaisuudelle, jollaista ei juuri sellaisena ole saatavilla ilmaisena WordPressin lisäosarepositoriosta
  3. Olet valmis osallistumaan kehitykseen noin yhden työtunnin edestä jokaisen kehitysviikon ajan
  4. Pidät uuden ominaisuuden käyttössä sivustollasi, ja osallistut jatkokehitykseen raportoimalla ongelmista ja kehitysideoista