Sites

Oskari Järvelin Sites -nimi yhdistää kaikkia tekemiäni verkkosivuja ja webpohjaisia sovelluksia, jotka eivät suoraan liity opintoihini.

Asiakasrekisteri, hallintalomake ja rekisteriseloste löytyy täältä:

Hinta

Huoleton ylläpito 10€ / kk, huoleton ylläpito sisältää:

Rakennus 700€ / Slotti, slotti sisältää:

Kaikki hinnat sis. ALV 24%.

Tekemiäni sivustoja

Kesto

Keskimäärin slotti eli yhden sivuston työstäminen prosessoidusti kestää 14 vuorokautta. Prosessin voi tarvittaessa kiihdyttää nopeimmillaan alle 48 tuntiin.

Huoleton ylläpito

Ylläpidän sivustoja rakkaudesta lajiin ja rakastan jokaista tekemääni sivustoa kuten omaani. Hellässä huomassani sivustosi saa kasvaa ja elää hyvässä hoidossa.

Maailman suosituimman ja näin myös hyökätyimmän blogialustan saa nopeasti saatettua vaaraan unohtamalla säännöllisen päivittämisen ja varmuuskopioinnin.

Olen rakentanut käsityönä vuosien kokemuksen pohjalta Huoleton ylläpito -palvelun, jonka kulmakivinä on alansa johtavat työkalut kuten InfiniteWP, UpdraftPlus ja Wordfence.

Näin syntyy tehokas työkalu automaattiseen varmuuskopiointiin, päivittämiseen ja toiminnan valvomiseen. Voin yhdellä napilla päivitää kaikki sivustoni, ja pystyn reaaliajassa seuraamaan sivustojen tilaa.

Seuraan aktiivisesti WP-yhteisöä, Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskusta ja kaikkien käyttämieni kolmannen osapuolen tuotteiden kehittäjiä. Näin saan tiedon tietoturva-aukoista ensimmäisten joukossa, ja ehdin suojata sinun sivustosi ennen kuin ehdit edes vaaraa tajuta.

Mitä tämä lysti maksaa? 10/kk. Eikä siinä vielä kaikki. Hinta sisältää myös webhotellin, domainin ja 24% ALV:in.

Sites slotit

Sites -kotisivupalvelut ovat päätoimiselle opiskelijalle lisäelantoa, ja kotisivuja teen muulta työltä jäljelle jäävällä ajalla. Viime aikoina kotisivujen kysyntä on räjähtänyt käsiin, joten olen päättänyt jakaa opiskelusta jäljelle jäävän ajan Slotteihin, joista yksi slotti sisältää noin 50 työtuntia.

Yksi slotti riittää keskimäärin normaalin kotisivun tekemiseen. Isommat sivustokokonaisuudet ja erikoisemmat käsityönä koodatut palvelut saattavat tarvita kaksi tai jopa useammankin slotin, mutta näistä sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Ota heti yhteyttä, niin varataan slottisi ja pääset aloittamaan valmistelevan asiakirjan täyttämisen.