Crew - Tekninen tapahtumatuotanto - Oskari Järvelin

Oskari Järvelin Crew -nimi yhdistää kaikki niitä palveluitani, jota liittyvät tapahtumiin ja tapahtumatekniikkaan. Toimin freelancerina useille alan yrityksille, sekä tuotan palveluita myös suoraan omille asiakkailleni vuokrakalustolla.

Pääasiassa saan elantoni valosuunnittelusta (LD) ja -operoinnista (LO), mutta tarpeen mukaan pärjään suurella ammattitaidolla myös pienempien ääneen, videoon ja tapahtumatuotantoon liittyvien toimeksiantojen parissa.

Crew-hinnat

Laskutan työstäni 280€ / vuorokausi tai 35€ / tunti sis. ALV 24%. Työskentely onnistuu laskuttamalla tai verokortilla. Tarvittaessa verkostoistani löytyy myös lisäteknikoita, joiden hinta sovitaan tarvittaessa aina erikseen.

Kun keikalle lähdetään yli 50km päähän Oulusta, asiakas sitoutuu tarjoamaan kaikille teknikoille yhden lämpimän aterian / vrk ja hotellimajoituksen tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä.

crew

Osaaminen

Olen keikkaillut vuodesta 2007 ja suorittanut useita alan kursseja. Vuonna 2017 olen tehnyt…

  • 35 tapahtumaa
  • 62 työpäivää
  • 630 työtuntia

Pääasiassa olen tarjoillut valokonsolia ulkoilmafestivaalien päälavoilla, mutta myös miksannut sekä saliääntä että monitoreja, pystyttänyt sekä purkanut trussisupporteja, ajanut videoscreenien sisältöjä ja videoinut esiintymisiä. Venuet ovat vaihdelleet mm. yökerhoista taidemuseoihin, olohuoneista jäähalleihin ja hevosmaneeseista kirkkoihin.

Lue lisää: Tapahtumien vuosi 2017