Crew

Oskari Järvelin Crew -nimi yhdistää kaikki niitä palveluitani, jota liittyvät tapahtumiin ja tapahtumatekniikkaan. Toimin freelancerina useille alan yrityksille, sekä tuotan palveluita myös suoraan omille asiakkailleni vuokrakalustolla.

Pääasiassa saan elantoni valosuunnittelusta (LD) ja -operoinnista (LO), mutta tarpeen mukaan pärjään suurella ammattitaidolla myös pienempien ääneen, videoon ja tapahtumatuotantoon liittyvien toimeksiantojen parissa.

Hinta

Täydestä työpäivästä laskutan 250€ / vuorokausi sis. ALV 24%. Lyhyemmät ja kevyemmät keikat sovitaan aina erikseen. Työskentely onnistuu laskuttamalla tai verokortilla. Mahdollisten lisäteknikoiden hinta sovitaan aina erikseen.

Kun keikalle lähdetään yli 50km päähän Oulusta, asiakas sitoutuu tarjoamaan kaikille teknikoille yhden lämpimän aterian / vrk ja hotellimajoituksen tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä.

Työkalut

Hei asiakkaani ja laskutettava työnantajani, muistattehan antaa yhteystietonne ja laskutustietonne asiakasrekisteriini! Myös yhteystietojen aktiivista päivittämistä pidän suuressa arvossa.