Gist

Blogissa näkyvien postausten rajoittaminen kategoriaan

Eräässä projektissani etusivulla näytetään asiakkaiden suosituksia ja poimintoja blogista. Suositukset voi toteuttaa WordPressin omalla Testimonials-toiminnolla tai luomalla oman Custom Post Typen suosituksille. Valmiissa toiminnossa on hyvin vähän toiminnallisuuksia, ja CPT:n luominen vaatii paljon työtunteja perusjuttujen, kuten CPT-artikkelien frontendin toteuttamiseen. Tässä projektissa ei olisi tarvetta niin perusteelliseen toteutukseen pelkkien suositusten osalta.

Julkaissut Oskari noin sitten
Nettisivut

Adiós Analytics! Bienvenido Matomo.

Kun puhutaan kansainvälisestä jättikonsernin, kuten Googlen, tuotteista, kaikki tiedot voivat kulkea missä päin maailmaa tahansa eikä tiedon kulkemista pysty rajoittamaan. Tällöin tietosuojaselosteessa joutuu avoimesti myöntämään, että asiakkaan tiedot seilaavat täysin vapaasti vietävissä kansainvälisen jättikonsernin palvelinsaleissa missä päin tahansa maailmaa.

Julkaissut Oskari noin sitten
Tapahtumat

Join the crew! Teknikkohaku nyt avoinna.

Kesä alkoi, ja hiljaisen kevään jälkeen kalenteri on täynnä tapahtumia. Joka viikonloppuna kaksi kättä ei riitä, vaan osaavien lisäkäsien tarve on suuri. On tullut aika avata portit Erikoisten Roudareiden Kerhoon, ja julistaa ensimmäinen avoin rekry Oskari Järvelin Crew:n alkaneeksi!

Julkaissut Oskari noin sitten
Gist

Age-shortcode WordPressille

Onko sinullakin tärkeämpää tekemistä syntymäpäivänäsi, kuin päivittää ikäsi blogiisi tai kotisivuillesi. Minulla ainakin on. Kirjoitin siis lyhyen funktion alunperin yleisesti PHP:lle, joka näyttää ikäsi heti oikein.

Julkaissut Oskari noin sitten