Asiakasrekisteri

EU:n uusi tietosuoja-asetus vaatii panostamaan ammattimaiseen ja läpinäkyvään tietojenkäsittelyyn. Tämä on henkilötietolain ja uuden tietosuoja-asetuksen vaatimukset aukottomasti täyttävä työkalu asiakastietojen hallintaan.

Tällä työkalulla pystyt lisäämään tietosi asiakasrekisteriini, tilaamaan rekisteriotteesi, oikaisemaan rekisteritietoja tai vaatimaan rekisteritietojen poistamista. Alla olevasta rekisteriselosteesta voit myös lukea tarkemmin tietojen käsittelystä, keräämisestä, suojauksesta ja oikeuksistasi.

Tunnistautuminen tapahtuu rekisterissä olevilla yhteyshenkilön yhteystiedoilla. Mikäli tulee pieninkin epäselvyys yhteydenottajan henkilöllisyydestä, otan aina puhelimitse yhteyttä asiakkaan yhteyshenkilöön vahvistaakseni tämän oikeuden nähdä, oikaista tai poistaa asiakkaasta rekisteriin tallennettuja tietoja. Vahvistuksen suoritetusta toiminnosta saat puhelimitse tai sähköpostitse 48 tunnin sisällä.Asiakasrekisterin tietoja ei käytetä minkäänasteiseen markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille! Asiakasrekisterin yhteystietoihin otetaan yhteyttä yksitellen vain kun on pakko jakaa kanssanne kriittistä informaatiota ostamiinne palveluihin liittyen.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. Päivitetty viimeksi 06.09.2017

Rekisterinpitäjä

Oskari Järvelin
045 898 3883
contact@oskarijarvelin.fi

Rekisterin nimi

Oskari Järvelin Asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakkaasta kerättäviä tietoja käytetään palveluiden tuottamiseen asiakkaiden omistamiin järjestelmiin sekä yhteydenpitoon asiakkaan kanssa. Rekisteriä ei käytetä markkinointitarkoituksiin vaan pelkästään tiedottamis- ja yhteydenpitotarkoituksiin liittyen asiakkaan ostamiin palveluihin.

Rekisterin sisältö

 • Asiakkaan nimi
 • Asiakkaan sivusto(je)n osoite
 • Asiakkaan webhotellin tunnus
 • Asiakkaan webhotellin salasana
 • Asiakkaan yhteyshenkilön nimi
 • Asiakkaan yhteyshenkilön puhelinnumero
 • Asiakkaan yhteyshenkilön sähköpostiosoite
 • Asiakkaan laskutettava nimi
 • Asiakkaan laskutettava yhteyshenkilö
 • Asiakkaan laskutusosoite sähköpostiosoitteena
 • Asiakkaan laskutusosoite postiosoitteena

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot kerätään asiakkaan tai asiakkaan yhteyshenkilön suostumuksella asiakkaalta itseltään. Webhotellin tunnus ja salasana voidaan kerätä myös webhotellin palveluntarjoajalta joko asiakkaan luvalla tai asiakkaan välityksellä. Asiakkaan webhotellin salasanaa päivitetään säännöllisesti luomalla uusi salasana asiakkaan puolesta tarkoitukseen sopivalla työkalulla.

Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille. Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tietojen siirto

Rekisterinpitäjä ei siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot kerätään ja siirretään rekisteriin salattujen SSL/TSL-yhteyksien yli. Rekisteriä säilytetään 256-bittisellä symmetrisellä AES-avaimella salattuna erillisin salasanoin ja palomuurein suojatussa pilvipalvelussa.

Rekisteriin pääsee käsiksi vain rekisterinpitäjä, tai tulevaisuudessa ennalta määrätyt rekisterinpitäjän työntekijät.

Rekisteröidyn oikeudet

Asiakkaalla on henkilötietolain mukaiset oikeudet tarkistaa tai vaatia rekisterinpitäjää poistamaan hänestä rekisteriin tallennetut tiedot.

Tarkistus- ja poistovaatimuksen voi toimittaa rekisterinpitäjälle tämän sivun lomakkeella, kirjallisena, sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisäksi asiakkaalla on oikeus tulla unohdetuksi, ja kaikki asiakkaasta rekisteriin tallennetut tiedot tuhotaan välittömästi asiakkuuden päätyttyä.